OTOMAT LEOPOLDPLAATS

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 43 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Takeaway.com klanten die besteld hebben bij Otomat Leopoldplaats. Meer weten? Ontdek meer

14 nov 2022 om 23:41 Otomat is niet meer wat het was, ik snap er niks meer van. Deeg is veel dikker, beleg is ook nier meer zo goed… Bushwick was een topper en nu ben ik niet echt mee met wat er gebeurd is :(
7 mei 2022 om 13:40 Super snelle bezorging!! We wouden heel graag ananas op onze pizza (maar er was nergens een mogelijkheid om dit extra te bestellen, dus hadden we het bij de opmerkingen gezet maar dit hadden ze niet gedaan..) maar pizzas waren wel super lekker!:)
3 mrt 2022 om 22:03 Niks op aan te merken.
3 mrt 2022 om 8:20 De pizza was helaas bijna koud en de ijsjes bijna gesmolten…
30 jan 2022 om 12:06 Niet dezelfde kwaliteit als wanneer je pizza bij hen gaat eten. Droge pizza.
19 dec 2021 om 9:22 1,5u moeten wachten
13 dec 2021 om 22:01 Goei pizza
6 okt 2021 om 9:40 Koude pizza, geen goede smakenbalans, teleurstellend
20 sep 2021 om 20:25 Pizza deeg was nog niet eens gaar. En ijskoud .de slechtste pizza die ik al heb gegeten in Antwerpen
5 sep 2021 om 14:39 Bezorging was verkeerd bezorgd: we bestelden 7 pizza's, maar kregen 5 dozen geleverd waarvan zelfs 1 lege doos...
13 aug 2021 om 19:11 Pizza koud
9 aug 2021 om 20:48 Bezorgtijd was 2uur! Niet leuk!